Nyheder

 

Versalift på bælteundervogn til Electricity North West
10.03.2015

Det britiske energiselskab Electricity North West har modtaget en skræddersyet Versalift mandskabslift monteret på bælteundervogn fra TIME Danmarks britiske søsterselskab Versalift UK. Den specielle opbygning er designet af TIME International og opfylder alle de strenge krav, Electricity North West havde til maskinen. Maskinen udmærker sig ved, at den kan komme frem i selv de hårdeste miljøer og skal da også bruges til at servicere el-nettet i det ugæstfri marskland i Nordengland.

Læs mere
Versalift mandskabslift med elevator til Citelum
11.02.2015

TIME Danmark har leveret en unik Versalift-mandskabslift med elevator til Citelum, der har fået millionkontrakt på udskiftning og servicering af gadebelysning i København. Elevatoren er den første af sin slags i Europa.


Citelum har fået leveret en Versalift-mandskabslift fra TIME Danmark, der skal hjælpe virksomheden med at udskifte og vedligeholde tusindevis af trafik- og gadelys i Københavns Kommune. Udskiftningen fra gamle, udtjente til miljøvenlige LED-armaturer forventes at mere end halvere kommunens energiforbrug til vejbelysning og føre til store driftsbesparelser.


Topmodel fra Versalift

Opbygningen, en Versalift VT-66-LFE på en 15,5 ton MAN lastbil, er en af topmodellerne fra TIME Danmarks Heavy Duty Range af mandskabslifte. HD Range-modellerne har særligt kraftige bomme i højstyrkestål, som giver ekstra stabile arbejdsbetingelser i kurven. Opbygningen er skræddersyet så den opfylder de krav, Citelum havde til projektet, og der er derfor tale om et helt unikt køretøj.


Læs mere
TIME Danmark opruster serviceafdelingen på Sjælland og Fyn
26.01.2015

Vi opruster vores serviceafdeling med ansættelsen af en ny servicemontør til TIME Danmark Øst, som skal styrke vores serviceaktiviteter på Sjælland og Fyn. Der er tale om en udvidelse af den eksisterende afdeling, så vi får kapacitet nok til at servicere alle vores kunder hurtigt og effektivt.


Den nye mand, René Larsen, bor i Kalundborg med sin samlever og 3 børn og er i sin fritid glad for at fiske og lave mad. René har aldrig arbejdet med andet end lifte, og vi er overbevist om, at han med sine mere end 25 års erfaring fra branchen vil styrke vores servicering af både Versalift og andre lift-modeller. René tiltræder med øjeblikkelig virkning.


TIME besøgte liftudlejerne
25.11.2014

TIME Danmark er netop hjemvendt fra landevejene efter et stort anlagt road show, der bød på besøg hos 24 liftudlejere i hele Danmark.”Der er godt nok langt ned deroppe fra,” sagde en af de fremmødte, mens han slap rækværket, spændte sin livline fri og steg ned på fast jord igen efter en tur, der for en stund havde bragt ham 54 meter tættere på himlen. 


Ruthmanns 54-meters lastbilmonterede Steiger T 540-mandskabslift var et af de store tilløbsstykker, da TIME Danmark i november besøgte liftudlejere i hele Danmark med en karavane på intet mindre end 13 mandskabslifte med arbejdshøjder fra 5 til 54 meter. I løbet af en periode på to uger lagde den turen forbi 24 materiel- og liftudlejere fordelt over hele Danmark, hvor de ansatte fik mulighed for at prøve liftene.

Læs mere
TIME Danmark tager på landsdækkende road show
31.10.2014

roadshow-nyhed-lilleTIME Danmark tager i ugerne 45-46 (3. - 14. november) ud til lift- og maskinudlejere i hele Danmark for at give dem muligheden for at se, føle og ikke mindst prøve lifte fra TIME Danmarks komplette program af mandskabslifte målrettet liftudlejning.


”Vi glæder os til at komme ud på landevejene og møde kunderne på deres banehalvdel. Vi synes road showet som format giver os en unik mulighed for at lade hele personalet lære de produkter, vi forhandler bedre at kende på deres egne præmisser,” siger Lars Rønde, Salgschef i TIME Danmark.


Læs mere
TIME Danmark er ny Dinolift-forhandler
31.10.2014

TIME Danmark er fra dags dato ny eksklusiv dansk distributør af hele produktprogrammet fra finske Dinolift. Dinolift producerer trailerlifte, spiderlifte og selvkørende bomlifte.


”Med Dinolift kan vi nu tilbyde et komplet program af mandskabslifte til alle typer kunder, der har behov for sikker adgang til arbejde i højder. Vi er sikre på, at både vi og Dinolift får glæde af det fremadrettede samarbejde,” siger Axel Rask, Salgschef i TIME Danmark.


Linjen af trailerlifte fra Dinolift er særdeles omfattende og dækker et bredt arbejdsområde fra 10 til 26 meter fordelt på hele 17 modeller. 

Læs mere
VTX-240 og Ruthmann til Høydespesialisten
25.09.2014

Den norske liftudlejer Høydespesialisten har netop modtaget en Versalift VTX-240 og en Ruthmann Steiger TBR 220 fra TIME Danmark. Begge lifte er monteret på Nissan Cabstar-chassis - og lift såvel som køretøj er lakeret i den Oslo-baserede udlejers karakteristiske blå farve.


Jan Jenssen fra TIME Danmarks norske distributør Brubakken overdrog nøglerne til liftkøretøjerne til Jens Jensen fra Høydespesialisten i Oslo – og med leveringen er Høydespesialisten nu i besiddelse af den første Versalift VTX-240 i Norge.


Læs mere
VTX-240 til Ringsted Liftudlejning
19.09.2014

Liftudlejningsvirksomheden Ringsted Liftudlejning har fået nøglerne til deres nye bilmonterede Versalift VTX-240 mandskabslift overdraget. Liften er monteret på et Mercedes-Benz Sprinter-chassis – og både lift og køretøj har fået en speciallakering i orange og gule nuancer, så de matcher virksomhedens brand.


”Vi ønsker Ringsted Liftudlejning held og lykke med liften – og vi forventer, at både de og deres udlejningskunder vil få stor gavn af maskinen i mange år,” sagde Lars Rønde, Salgschef ved TIME Danmark.


TIME Danmark lancerede tidligere i år mandskabsliften Versalift VTX-240, som er henvendt til netop maskinudlejningsvirksomheder, da liftkøretøjet, med en totalvægt under 3,5 t, kan betjenes af førere med et almindeligt kørekort. Den særlige bomkonstruktion med 2 teleskopbomme med hver 2 udskud giver liften mulighed for at nå op og over bygninger og en arbejdshøjde på 24,2 meter.


TIME Danmark bliver Skyjack og Almac-forhandler
04.07.2014

Skyjack 1sTIME Danmark udvider fra dags dato sit sortiment til udlejningsvirksomheder med produkter fra canadiske Skyjack, der producerer selvkørende mast-, sakse- og bomlifte til byggesektoren. Selvkørende sakselifte på bælteundervogne fra italienske Almac bliver ligeledes en del af produktprogrammet.


Det er nu muligt at købe selvkørende mast-, sakse- og bomlifte fra TIME Danmark. TIME Danmark bliver nemlig Skyjack-forhandler i Danmark og styrker dermed sin portefølje af produkter målrettet udlejningsvirksomheder. Skyjack producerer selvkørende sakse-, mast- og bomlifte og er et populært valg i byggesektoren verden over. Skyjack giver sikker adgang til arbejde i op til 20 meters højde med sit brede udvalg af produkter, der er kendetegnet ved høj kvalitet og uovertruffen pålidelighed.

Læs mere
Isolerede Versalifte i aktion ved ICOLIM
27.05.2014

Fire isolerede Versalift mandskabslifte blev brugt i en demonstration af vedligeholdelse af højspændingsledninger ved ICOLIM-konferencen (International Conference on Live Maintenance) i Budapest i sidste uge.

ICOLIM er en konference arrangeret af LWA (Live Working Association) for udvikling og implementering af metoder og teknologier til arbejde med vedligeholdelse af højspændingsnettet.  TIME International var taget til konferencen i Ungarn med en isoleret VST-5500-MHI mandskabslift på MAN lastbil, og vi var meget imponerede over arrangementet, der på den sidste dag bød på demonstrationer i sikre arbejdsteknikker fra kurvene på fire isolerede VST-5500 og VO-350 Versalift-mandskabslifte på forskellige chassis.


Læs mere
Versalift mandskabslifte på VW T5 chassis
14.05.2014

TIME International tilbyder nu, i samarbejde med Volkswagen og AL-KO, 3.5 ton GVW letvægts-Versalift mandskabslifte monteret på den populære VW T5 Transporter på lad.


TIME International er nu klar med mandskabslifte på den populære VW T5 Transporter. Køretøjet, der traditionelt set maksimalt kan klassificeres som et 3.2 ton GVW-køretøj, er blevet opgraderet til 3.5 ton GVW-klassen, fordi chassiset er blevet udskiftet med et forstærket AL-KO-chassis. Projektet er et strategisk samarbejde mellem Volkswagen, AL-KO og TIME International, som opstod i lyset af den store efterspørgsel efter VW T5 i særligt Tyskland. De ekstra 300 kg giver os mulighed for at montere større lifte, mere ekstraudstyr eller en større nyttelast til gavn i det daglige arbejde. Køretøjet kan benyttes af alle, der har et almindeligt kørekort.

Læs mere
Ny fuldhydraulisk Versalift på pickup
09.05.2014

TIME fremviser en ny fuldhydraulisk Versalift mandskabslift til kompakte firehjulstrukne pickup-trucks på Vertikal Days-messen 14-15. maj i England.


Vi udvider vores produktprogram med seneste skud på stammen, den artikulerende teleskop-lift LAT-38-135-H monteret på den kompakte Ford Ranger pickup-truck. Den fuldhydrauliske mandskabslift er udviklet specifikt til at blive brugt i områder uden for byer, hvor der er behov for en mobil løsning til arbejde i højder. Standardmodellen er isoleret til 1 kV men kan opgraderes med yderligere glasfiber-isolering.

Læs mere
Folkeskoleelever fik benzin i blodet
08.05.2014

TIME Danmark støttede en lokal folkeskoleklasses arrangement med ATV-ræs på Nysum-banen, hvor eleverne samlede penge sammen til en lejrtur og fik sig en god dag med fart på. Time Danmark støttede op om projektet med en donation på 1500 kr. og sikkerhedsveste til alle eleverne fra 4. C på Østermarkskolen i Aars, der i alt fik samlet 3600 kr. ind til klassekassen. 


Vi støtter op om lokalsamfundet og sponsorerer hvert år mange projekter af forskellig art.


Læs mere om arrangementet på Nordjyske.dk

Læs mere
Første mandskabslift på den nye Ford Transit kassevogn
06.05.2014

Versalift cherry picker van mounted ford transitTIME er den første virksomhed, der har monteret en mandskabslift på den helt nye 2014 Ford Transit kassevogn. Den populære kassevogn er blevet relanceret i nye klæder og er blevet mere miljøvenlig. Liftkøretøjet bliver vist frem for offentligheden ved ”Vertikal Days”-messen i England 14-15. maj.


TIME modtog kassevognen for en måned siden og har allerede udviklet den første prototype, som nu er klar til at komme ud på vejen. Selve køretøjet er en del af oplevelsen ved et liftkøretøj. Forskellige mennesker har forskellige præferencer. Nogle foretrækker Ford, andre Mercedes eller VW. Det er vores ambition at appellere til forskellige præferencer ved at udbyde lifte til flere nye køretøjer. Udover Ford, Mercedes og VW udbyder vi også mandskabslifte monteret på Opel, Peugeot og Renault.

Læs mere
Humanitær hjælp på vej til Congo
24.04.2014

Samaritan Hands Foundation director Buffalo Bifulu

TIME Danmark har sponsoreret en 40 fod container med hospitalsudstyr, som skal give lægerne på et hospital i Den Demokratiske Republik Congo (DR Congo) bedre arbejdsvilkår. TIME Danmark har sponsoreret containeren og forsendelsen til Centralafrika, mens Aalborg Kommune har doneret hospitalsudstyret.


Det er vores håb, at containeren kan hjælpe til med at hæve levestandarden i DR Congos næststørste by Lumbumbashi ved at give befolkningen adgang til bedre hospitalsforhold. Selve nødhjælpsarbejdet foretages af foreningen ”Samaritans Hand Foundation” fra Farsø, som har modtaget knap 400.000 kr. i Udlodningsmidler (tidligere kaldet Tips- og Lottomidler) til udvikling af et hospital i Lumbumbashi i DR Congo, et plejehjem i Kinshasa i DR Congo - og et børnehjem og en skole i Lilongwe i Malawi. 

Læs mere
Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg