AH Lift er først med ny 29 m lastbillift fra Ruthmann i Danmark
11.10.2017

29 m Ruthmann til AH LiftDen københavnske liftudlejer AH Lift er den første danske liftudlejer med den nye 29 meter lastbillift til lille kørekort fra Ruthmann.


Ruthmann lancerede den revolutionerende 29 meter Steiger TB 290 sidste år som en videreudvikling af deres eksisterende 27 meter variant. Lastbilliften er tilgængelig til lille kørekort, og indenfor klassen af lastbillifte under 3,5 t byder den på markedets bedste arbejdshøjde idet den sikrer adgang til arbejde i 28,6 meters højde. AH Lift har modtaget to lifte monteret på Mercedes-Benz Sprinter 314 chassis, som allerede nu indgår i den Hvidovre-baserede udlejers flåde af lastbillifte.

Ruthmann Steiger TB 290 har avanceret elektrisk styring med automatisk opstilling og sammenpakning via et tryk på en knap. Liften har variabelt udlæg afhængigt af belastningen i kurven og et maksimalt udlæg på 16,2 meter ved 100 kg eller mindre i kurven. Kapaciteten er 230 kg og kurven roterer 2 x 85°.


TIME Danmark forhandler og servicerer lastbillifte fra tyske Ruthmann eksklusivt i Danmark og har således solgt liftene til AH Lift. 

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg