Kæmpe ordre på liftbiler til SEAS-NVE
05.09.2013

TIME Danmark har netop leveret den hidtil største ordre til et Dansk Energiselskab.


I de sidste 2 år har SEAS-NVE arbejdet med indkøbet af de 5 nye moderne liftbiler. Det har været et meget tæt samarbejde mellem TIME Danmark og montører, teamledere, værksted og indkøbsafdeling hos SEAS-NVE.

"Vi indsamlede kravene fra montørerne og fik demonstreret forskellige løsninger, drøftet flere muligheder og valget faldt til slut på Versalift monteret på Mercedes Benz Atego, fra Ejner Hessel i Holbæk," siger Teamleder Christian Mosegaard Larsen, der fortsætter: 


"Sammen med TIME Danmark har vi nu fået designet en fremtidssikret lift."

De 5 nye lifte er 100% ens i opbygningen, da det har været vigtigt for os, at få skabt en løsning fortrinsvis til anlæg og servicering af gadelys, som alle vores montører kan bruge nu og fremadrettet.


Danskproduceret succeshistorie

Liften er en 100% danskproduceret lift, som produceres på TIME Danmarks fabrik i Farsø. Modellen er en Heavy Duty model, som både monteres på kassebiler og på lastbiler.


"Modellen har været på markedet i godt 2 år, og har været en kæmpe succes både i Danmark men også på eksportmarkedet," siger salgschef Axel Rask, der har haft ansvaret for at designe løsningen til SEAS-NVE.

 

SEAS-NVE valgte den unikke skabsløsning TIME SMARTBOX, der er opbygget som en sandwichkonstruktion af både glasfiber udvendigt og indvendigt, med 25 mm fast skum i midten. Det giver en fantastisk isoleringsevne og forhindrer kondens indvendigt i skabene, der kan skade både værktøj og reservedele. Løsningen SEAS-NVE valgte har vertikale låger, som kendes fra sidelågerne på moderne busser. Det giver montørerne et fantastisk overblik over både værktøj og dele, som bruges til de forskellige arbejdsopgaver. 


"TIME Smartbox er blevet en stor succes ikke bare i Danmark, men også på det belgiske, norske og svenske marked, og fornyligt har der også åbnet sig et marked i Tyskland," siger salgschef Axel Rask. Skabene er ligesom liftene produceret af TIME Danmark i Farsø.


Både skabene og førerhuset er special indrettet med Sortimo bilinventar, som også forhandles af TIME Danmark.

 

Tak for ordren - og held og lykke!

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg