Lohke Materieludlejning er indehaver af en verdensrekord
01.08.2012

Lohke-2

I samarbejde med TIME Danmark er Lohke Materieludlejning blevet indehaver af en verdensrekord.

 

Da Lohke Materieludlejning åbnede tilbage i 2006 udtalte indehaverne,

”Vi køber ind af de bedste fabrikater og kun hos de firmaer, der har den bedste servicebackup. Det er meget afgørende faktorer for et udlejningsfirma” – den filosofi har de holdt fast i og netop derfor faldt valgt på Ruthmann Steiger og TIME Danmark.
 

 

TIME Danmark har leveret 2 stk. højteknologiske Ruthmann Steiger liftkøretøjer monteret på Mercedes chassis til Lohke Materieludlejning A/S.

Lohke Materieludlejning stræber mod at være nr. 1 i service og pålidelighed og de går målrettet efter kunder, som ønsker at leje materiel, der lever op til de nyeste standarder, samt miljø- og lovkrav.
 
Som den førende udlejer i Danmark tilbyder Lohke Materieludlejning nu deres kunder verdensrekorden, verdens højeste lift på 3.5 ton chassis, Ruthmann Steiger TB270 med en imponerende arbejdshøjde på hele 27 meter.
 

Værkfører Brian Madsen udtaler: ”Vi valgte blandt andet TIME Danmark som leverandør, da de har et velfungerende salgs- og serviceapparat her i Danmark, så vi er sikre på en god og hurtig service. Denne tryghed har vi prioriteret højt”.

 

Med indkøbet af de to Ruthmann Steiger lifte er Lohke Materieludlejning hermed den eneste udlejer i Danmark, der kan tilbyde kunderne et liftkøretøj med 27 meters arbejdshøjde på en Mercedes, som kan køres med lille kørekort.

 

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg