PLF Norge besøgte TIME
12.03.2014

VTX 240, Versalift, Time, PLF, Brubakken

Den norske personløfterforening PLF besøgte fredag TIME i forbindelse med foreningens årlige generalforsamling. Interessen for ny letvægtslift var stor, og ordrer blev afgivet på dagen.


TIME åbnede fredag dørene op for den norske personløfterforening PLF, som i forbindelse med organisationens årlige generalforsamling, der i år blev afholdt i Aalborg, havde valgt at besøge Farsø-virksomheden. Foreningen er en sammenslutning af sælgere, købere, importører og brugere af personløftere i Norge.

Versalift, Time, PLF, Brubakken

Besøget var en god oplevelse for begge parter og rummede ud over den obligatoriske virksomhedsintroduktion og rundvisning også en demonstration af flere forskellige lifte, men desværre tillod vejret ikke, at den opstillede RUTHMANN med en arbejdshøjde på 72 meter kunne nå helt op til skyerne.


Stor interesse for VTX-240

Interessen var særligt stor for den nye letvægtsliftbil VERSALIFT VTX-240, som til trods for en beskeden vægt og størrelse kan nå lige så langt op som større og tungere liftkøretøjer kan. Den lave vægt tillader, at personer med et helt almindeligt kørekort kan bruge den, hvilket gør den interessant for maskinudlejningsvirksomheder - og det var da også netop repræsentanter fra udlejningsbranchen, der viste interesse for den.


VTX 240, Versalift, Time, PLF, Brubakken

En af dem var Tommy Jensen, daglig leder af maskinudlejningsvirksomheden Høydespesialisten i Oslo, som forud for besøget i Farsø skulle udvide sin maskinpark med et par nye liftkøretøjer.


”Jeg er interesseret i en VERSALIFT-liftbil, fordi køretøjerne er af høj kvalitet, og fordi servicen er god og lokal. Jeg er helt tryg ved at købe et køretøj fra TIME,” sagde Tommy Jensen.


Købet af et liftkøretøj er en stor investering og derfor også en kompliceret beslutning med mange risici og overvejelser. For Tommy var det derfor en god oplevelse at komme rundt og se virksomheden, og det var uden tvivl med til at mindske nogle af de bekymringer, han havde taget med sig fra Oslo. Tommy endte med at købe en VTX’er inden dagen var omme.


VTX 240, Versalift, Time, PLF, Brubakken

LEGO-konkurrence afrundede dagen

Arrangementets sidste indslag var en konkurrence, hvor de besøgende skulle bygge en lille liftbil af LEGO på tid. Selvom gennemsnitsalderen blandt de deltagende var en kende over LEGOs kernemålgruppe blev den udfordring taget op med en ufravigelig iver. Nogen ting ændrer sig aldrig – og LEGO er altid en succes.


”Vi kan godt lide at sammenligne os med LEGO. De er beviset på, at det sagtens kan lade sig gøre at drive en succesfuld eksportvirksomhed i Danmark. Det kræver bare, at man finder sin rette hylde og udvikler nogle gode produkter, som kunderne efterspørger,” sagde Per C. Torp, administrerende direktør i TIME.

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg