TIME Danmark bliver Ruthmann forhandler
01.04.2011

Logo_Ruthmann_2010Med virkning fra den 1. april 2011 er TIME Danmark forhandler af Ruthmann lifte og Ruthmann Flexiloader og Cargoloader.
 

TIME Danmark kan med dette samarbejde nu tilbyde letvægts lifte op til 27 meters arbejdshøjde monteret på 3,5 T chassis, og lifte med arbejdshøjder på op til 100 m

TB270

 

Forhandlingen af Ruthmann styrker TIME Danmarks position på det danske marked, og giver såvel vore nuværende, som vore nye kunder endnu flere muligheder. Det betyder først og fremmest et langt større udvalg af lifte, uden samtidig at øge de faste omkostninger. Alt sammen til gavn for kunderne. Herudover giver samarbejdet med Ruthmann TIME produkter, der også "når op" til andre kundegrupper.
 

TIME Danmark har gennem længere tid ønsket at udvide udbuddet at lifte på chasiss under 3,5 T og via forhandlingen med Ruthmann glæder TIME sig til at præsentere de nye muligheder for kunderne.
I første omgang bliver dette på Transport 2011 messen i Herning 6-9 April, hvor TIME ud over egne monteringer, som er Versalift ET-36-LF på MB Sprinter og Versalift LT-23-TB på Mazda 4 x 4, vil vise Ruthmann Steiger TB 270 samt Flexiloader. Flexiloader henvender sig til kunder med behov for specialløsninger til transport.
 

Resten af året vil TIME besøge nuværende og potentielle nye kunder på vores Roadshow 2011

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg