The Sterling Group fuldender opkøb af Time Manufacturing Company
06.02.2017

Sterling_acquisitionThe Sterling Group (”Sterling”), en kapitalfond fra Houston, Texas med fokus på mellemstore virksomheder, har i dag annonceret at den har opkøbt Time Manufacturing Company (”Time”) fra O’Flaherty Holdings Limited.


Time, der har hovedkvarter i Waco, Texas er en global designer, producent og distributør af bilmonterede personlifte, der primært bruges i tele- og elforsyningsbranchen. Time har revolutioneret branchen med flere mærker af personlifte inklusive det markedsledende Versalift-mærke. Virksomheden har været ejet af O’Flaherty-familien i over 40 år.

”Sterling er den helt rigtige partner for Time i vores jagt på at indfri det signifikante vækstpotentiale, vores virksomhed står over for i dag, ” sagde Charles Wiley, CEO for Time.” Hele holdet fra Time er begejstret over det nye samarbejde med Sterling, og sammen forventer vi fortsat succes i denne næste fase af vores virksomheds historie.”


”Holdet fra Time har opbygget en branche-ledende virksomhed, der forsyner sine kunder med fremragende produkter og serviceydelser, og vi ser frem til at støtte virksomhedens fremadrettede vækst,” sagde Kent Wallace, Partner i The Sterling Group. Sterling har en lang historie med samarbejde med ledelsen fra familie- og entreprenørejede industrivirksomheder.


Om The Sterling Group
The Sterling Group, grundlagt i 1982, er en kapitalfond, der søger at opnå den bestemmende indflydelse i produktionsvirksomheder, distributionsvirksomheder og industrielle servicevirksomheder. Den typiske værdi af virksomhederne er mellem 100 millioner USD og 750 millioner USD. Sterling har opkøbt mere end 50 platformselskaber og gennemført talrige add-on-opkøb for en samlet transaktionsværdi af over 10 milliarder USD. Sterling forvalter i dette øjeblik aktiver med en samlet værdi af mere end 2,2 milliarder USD. 


For mere information, besøg venligst: www.sterling-group.com.

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg