To VTX lastbillifte til Høyde Service (NO)
09.10.2017

2 Versalift VTX til Høyde ServiceDen norske lift- og materieludlejer Høyde Service har netop modtaget to Versalift VTX-240 personlifte monteret på 3,5 t Mercedes-Benz Sprinter-chassis fra den norske Versalift-forhandler Brubakken.


Høyde Service valgte den populære 24 m lastbillift som del af en flåde-udvidelse grundet de unikke arbejdsmuligheder liften åbner op for med det unikke bomdesign med to teleskopbomme. 

Versalift VTX-240 blev oprindeligt lanceret på Bauma-messen i München i 2014 og byder bl.a. på 24,2 meters arbejdehøjde, udrække baseret på vægten i kurven (med et maksimalt udlæg på 12,5 meter) og en total kurvekapacitet på 220 kg. Liften er udstyret med fuldproportional elektrisk styring med avancerede funktioner som automatisk opstilling og sammenpakning.


Høyde Service er en norsk lift- og materieludlejer med fokus på selvkørende industrilifte og bilmonterede lifte. Virksomheden, hvis rødder går tilbage til 1984, har fire afdelinger i Norge og udlejer lifte og materiel til både private og virksomheder.

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg