Versalift på bælteundervogn til Electricity North West
10.03.2015

Det britiske energiselskab Electricity North West har modtaget en skræddersyet Versalift mandskabslift monteret på bælteundervogn fra TIME Danmarks britiske søsterselskab Versalift UK. Den specielle opbygning er designet af TIME International og opfylder alle de strenge krav, Electricity North West havde til maskinen. Maskinen udmærker sig ved, at den kan komme frem i selv de hårdeste miljøer og skal da også bruges til at servicere el-nettet i det ugæstfri marskland i Nordengland.

Mandskabsliften, en Versalift LAT-38-140-H, er en knækarms-teleskop-lift med fuldhydraulisk styring monteret på en Takeuchi TCR50 bælteundervogn. Maskinen byder på meget stabile arbejdsbetingelser i kurven og kan, takket være de brede larvebånd på undervognen, ubesværet komme frem selv i svampet og ujævnt terræn. Udstyret med 2 sæt lange A-støtteben kan mandskabsliften nivelleres i det ujævne terræn. Mandskabsliften har en maksimal arbejdshøjde på 13,8 meter, 6,4 meters udrække og en kurvekapacitet på 230 kg.


Graham Davies fra Electricity North West er henrykt over sit nye køb:


”Maskinen kan komme til selv i de sværest tilgængelige områder og giver os nu mulighed for at rykke hurtigt ud til vedligeholdelsesopgaver overalt i el-netværket”.


TIME International lancerede LAT-serien (Light Articulated Telescopic) ved Vertikal Days-messen i 2014 – og den bliver typisk monteret på 4x4 pickup-trucks som Ford Ranger og Isuzu D-Max.

Tilbage

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg