TIME Smartbox

TIME Smartbox er en innovativ ny måde at tænke værktøjsskab til køretøj på, som er mere traditionelle løsninger overlegen på flere parametre. TIME Smartbox isolerer og holder indholdet kondensfrit, er en langtidsholdbar løsning, kan skræddersyes til individuelle behov og kan fås med vertikale låger.


Sortimo-indrettet TIME Smartbox værkstedsmodul


Kondensfrit miljø
Den stærke - men samtidig lette - sandwichkonstruktion med skum omkranset af glasfiber på begge sider isolerer værktøj og last og holder værktøjskassen helt fri for kondens.


Langtidsholdbart produkt

Kombinationen af glasfiber og skum er mere traditionelle materialer som stål, aluminium og træ overlegen. TIME Smartbox er et kvalitetsprodukt, der kan klare hårdt vejr og daglig brug.


Skræddersyet løsning
Fleksibiliteten i konstruktionen giver stor frihed til individuelle løsninger, idet værktøjsskabene kan opbygges efter mål - også som komplet hus!
 
Vertikale låger
Skabslågerne åbnes vertikalt og åbner således ikke ud i trafikken, ligesom de aldrig vil genere adgangen til skabene. I det isolerede værkstøjskab/hus kan monteres f.eks. Sortimo 
skabsindretning.

TIME Smartbox værkstedsmodul på MAN lastbilTIME Smartbox med vertikale lågerTIME Smartbox på MAN lastbilHar du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte 

Salgschef Axel Rask - Tlf.: +45 25 11 34 33


VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg