Versalift mandskabslifte


Innovation, kvalitet, design og performance

VERSALIFT ® er kendt verden over som et innovativt, globalt kvalitetsliftmærke med lave driftsomkostninger. VERSALIFT er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt verdens meste solgte lifte til chassismontering. TIME Danmark opbygger årligt over 100 VERSALIFT lifte på chassis og kassevogne til kunder i Skandinavien og det øvrige Europa.


Vælg én af de fire produktkategorier,

for at læse mere om vores produkter fra VERSALIFT


versa11


Kassevogns- og chassismonterede VERSALIFT-mandskabslifte er opdelt i tre segmenter, der imødekommer forskellige behov; Light, Medium og HD (Heavy Duty) Range.


LOGO LightRange200


Light Range
Medium RangeHD Range

Light Range-serien repræsenterer mandskabslifte monteret på kompakte, lette køretøjer, som er i stand til at nå de steder, hvor andre liftkøretøjer er for store og tunge til at kunne komme til. Med en totalvægt under 3,5 ton kan køretøjerne benyttes af operatører med et almindeligt kørekort, hvilket gør serien oplagt til udlejningsbranchen.

Medium Range-serien er et kompromis, der repræsenterer det bedste fra to verdener. Køretøjer fra serien har noget af den reducerede vægt og størrelse kendetegnet ved Light Range-serien – men også noget af den robuste bomkonstruktion og avancerede styring fra HD Range-serien.

Robust bomdesign, minimal vindpåvirkning i kurven og avanceret styring kendetegner Versalifts HD (Heavy Duty) Range. Serien er designet i samarbejde med slutbrugerne – og det har hele tiden været formålet at indfri alle deres behov og ønsker for derved at skabe en fuldendt mandskabslift. Bommene er konstrueret i højstyrke stål mens den elektrohydrauliske styring, med flere automatiserede funktioner, er blandt den mest avancerede styring på markedet.


Kassevognsmonteret Light Range


Kassevognsmonteret Medium Range


 Kassevognsmonteret HD Range


Chassismonteret Light Range


Chassismonteret Medium Range


Chassismonteret HD Range

Light Range-modeller:

ETL, LT, LDT, LAT, VTX

Medium Range-modeller: 

ETM

HD Range-modeller:

VT, VDTHar du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte 

Salgschef Axel Rask - Tlf.: +45 25 11 34 33

sp_versalift.jpg sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg