Nyheder

 

VTX-240 til Stark
19.09.2018
Stark har netop modtaget en Versalift VTX-240 lastbillift fra TIME Danmark, som skal indgå i virksomhedens afdeling for materieludlejning. Liftbilen har en arbejdshøjde på 24 meter, et udlæg på op til 12,5 meter og kan benyttes med almindeligt B-kørekort. Læs mere om denne og andre nyheder fra TIME Danmark på vores officielle Facebook-side.
TIME World News (18. udgave)
20.06.2018

twn18-mockup low

Den 18. udgave af TIME World News er klar!


I denne udgave kan du blandt andet læse mere om den nye, revolutionerende serie af letvægtslifte kaldet VTL, der netop er blevet lanceret af TIME Danmark!

Læs mere
TIME introducerer ny Versalift-serie på Intermat
04.04.2018

VTL-launch-2TIME introducerer på Intermat-messen i Paris (23 - 28 april) en helt ny innovativ serie af letvægts-kurvelifte til montering på en lang række kassevogne, chassis og pickups. Lift-serien med navnet Versalift VTL (Versalift Telescopic Light) kan monteres på lette køretøjer til B-kørekort og udmærker sig ved et unikt og rent design, solide og rigide formede bomme i højstyrkestål og et nyt og forbedret drejetårn, der sikrer klassens bedste performance.


Læs hele vores pressemeddelelse (på engelsk) her

TIME World News (17. udgave)
20.12.2017

TWN16 mockup small

Den 17. udgave af TIME World News er klar!

Læs mere
Lastbillifte til Loxam
20.12.2017
Loxam har modtaget lifte fra en større ordre af både Versalifts 24 meter VTX-240 og Ruthmanns 22 m Steiger TB 220. Begge typer lastbillifte er naturligvis til lille kørekort. Liftene supplerer hinanden godt, idet VTX'en med sine to bomme kan nå op og over forhindringer og parkere tæt på bygninger, mens Ruthmanns TB 220 har et mere traditionelt design med én bom, der giver et større udlæg.
Ny kurs i England for TIME
01.11.2017

Versalift UK appoints new General ManagerLiftkoncernen TIME er efter koncernens opkøb af investeringsfonden Sterling Group tidligere i år blevet omstruktureret, så afdelingen i Farsø nu er hovedkvarter for hele den amerikanske koncerns aktiviteter i Europa via underafdelinger i Danmark, Frankrig og England.


For at nå den nye ejers ambitiøse vækstmål har TIME udnævnt en ny direktør i den engelske afdeling, Versalift UK, som led i en ny strategisk kurs. Versalift UK er beliggende i Kettering nær Birmingham og monterer årligt cirka 400 personlifte på køretøjer til primært elselskaber og liftudlejningsvirksomheder i Storbritannien og Irland, som er blandt de absolut største liftmarkeder i Europa.

Læs mere
AH Lift er først med ny 29 m lastbillift fra Ruthmann i Danmark
11.10.2017

29 m Ruthmann til AH LiftDen københavnske liftudlejer AH Lift er den første danske liftudlejer med den nye 29 meter lastbillift til lille kørekort fra Ruthmann.


Ruthmann lancerede den revolutionerende 29 meter Steiger TB 290 sidste år som en videreudvikling af deres eksisterende 27 meter variant. Lastbilliften er tilgængelig til lille kørekort, og indenfor klassen af lastbillifte under 3,5 t byder den på markedets bedste arbejdshøjde idet den sikrer adgang til arbejde i 28,6 meters højde. AH Lift har modtaget to lifte monteret på Mercedes-Benz Sprinter 314 chassis, som allerede nu indgår i den Hvidovre-baserede udlejers flåde af lastbillifte.

Læs mere
To VTX lastbillifte til Høyde Service (NO)
09.10.2017

2 Versalift VTX til Høyde ServiceDen norske lift- og materieludlejer Høyde Service har netop modtaget to Versalift VTX-240 personlifte monteret på 3,5 t Mercedes-Benz Sprinter-chassis fra den norske Versalift-forhandler Brubakken.


Høyde Service valgte den populære 24 m lastbillift som del af en flåde-udvidelse grundet de unikke arbejdsmuligheder liften åbner op for med det unikke bomdesign med to teleskopbomme. 

Læs mere
AK Belysning holder 42.000 lys tændt
06.10.2017

AK Belysning Versalift VDT-170-FMaskin og Materiel Magasinet har skrevet en artikel om Aalborg kommunes belysningsafdeling, AK Belysning, der servicerer 42.000 gadelys i Aalborg fra 3 Versalift kassevognslifte fra TIME Danmark.


AK Belysning arbejder i to-mands-hold med en chauffør og en elektriker, som foretager serieskift, hvor alle armaturerne på en hel vejstrækning udskiftes til LED. Liftene fra TIME Danmark er designet netop med serieskift for øje, idet de er udstyret med drive-option. 

Læs mere
TIME World News (16. udgave)
10.07.2017

TWN16 mockup small

Den 16. udgave af TIME World News er klar!

Læs mere
TIME World News (15. udgave)
01.05.2017

TWN15 mockup

Den 15. udgave af TIME World News er klar!

Læs mere
Forum Væksthimmerland tog hul på 2017 med godt møde i Farsø
06.03.2017

erhvervvaeksthimmerland-1Mandag d. 23. januar mødte godt 60 morgenfriske deltagere op til et spændende Forum Væksthimmerland arrangement på TIME Danmark i Farsø.


Forum Væksthimmerland, der også fungerede som nytårskur med drøftelse af fremtidig strategi og tiltag for Erhverv Væksthimmerland. Derudover var deltagerne i fint selskab, da skatteminister Karsten Lauritzen holdt oplæg om de tiltag og tendenser af særlig interesse for Vesthimmerland, der drøftes på Christiansborg.


Klik her for at læse hele tillægget i Aars Avis.

The Sterling Group fuldender opkøb af Time Manufacturing Company
06.02.2017

Sterling_acquisitionThe Sterling Group (”Sterling”), en kapitalfond fra Houston, Texas med fokus på mellemstore virksomheder, har i dag annonceret at den har opkøbt Time Manufacturing Company (”Time”) fra O’Flaherty Holdings Limited.


Time, der har hovedkvarter i Waco, Texas er en global designer, producent og distributør af bilmonterede personlifte, der primært bruges i tele- og elforsyningsbranchen. Time har revolutioneret branchen med flere mærker af personlifte inklusive det markedsledende Versalift-mærke. Virksomheden har været ejet af O’Flaherty-familien i over 40 år.

Læs mere
Skatteministeren besøgte TIME
23.01.2017
erhvervvaeksthimmerland-2Erhverv Væksthimmerland (tidligere Himmerlands Udviklingsråd) afholdt mandag foreningens nytårskur hos liftvirksomheden TIME Export i Farsø med oplæg fra både skatteminister og borgmester. Skatteminister Karsten Lauritzen (Venstre), der selv er fra Løgstør, åbnede arrangementet med et oplæg, der appellerede lokale virksomheder og politikere i Vesthimmerland til at blive bedre til at stå sammen og til i højere grad selv at starte initiativer op i stedet for at afvente udspil fra Christiansborg.
Læs mere
Ny el-knækarm fra Skyjack med roterende jib
13.01.2017

Skyjack SJ30 ARJECanadiske Skyjack er nu klar til at præsentere deres nye Skyjack SJ30 ARJE - en 11 meter eldrevet bomlift med knækarm. Skyjack SJ30 ARJE er en unik maskine for Skyjack, idet det er selskabets første elektrisk drevne bomlift og den første lift, der er udstyret med en roterende jib-arm.


Skyjack SJ30 ARJE er designet til trænge arbejdsforhold, da liften med sin smalle bredde på kun 1,19 m og en snæver drejeradius på 1,55 m kan komme til overalt indendørs. Liften har en maksimal arbejdshøjde på 11 meter, en op-og-over frihøjde til hovedbommen på 4 meter og en maksimal kapacitet i kurven på 227 kg.


Den roterende jib-arm er den helt store nyhed i Skyjack SJ30 ARJE, som giver operatører helt unikke muligheder for at nå nærtliggende arbejdsområder uden at skulle flytte hele maskinen. SJ30 ARJE er udstyret med 180° jib-rotation og har samtidig 180° kurve-rotation. Selve liften kan rotere 355°.


Læs mere
1 2 3 4 5 6 Næste

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg