Nyheder

 

27 m Ruthmann til Jelle-Bo Udlejning
20.10.2015

Den fynske lift- og materieludlejer Jelle-Bo Udlejning har modtaget en 27 m Ruthmann Steiger TB 270 fra Time Danmark. Liften, der er monteret på 3,5 t Mercedes-Benz Sprinter chassis, udmærker sig i særdeleshed ved de 27 meters arbejdshøjde, høj kvalitet og brugervenlig styring.


Læs mere
54 m Ruthmann til Slagelse Liftudlejning
14.10.2015

Slagelse Liftudlejning har modtaget virksomhedens nye Ruthmann Steiger T 540 på MAN-chassis. Anders Lindboe fra Slagelse Liftudlejning fik under hele salgsprocessen et godt indtryk af både TIME Danmark, som stod for salget, og af tyske Ruthmann, der har bygget og monteret liften fra fabrikken i Gescher-Hochmoor i Tyskland.


Læs mere
TIME Danmark Øst flytter
25.09.2015

TIME Danmark Øst er flyttet fra Meterbuen i Skovlunde til nye lokaler på Guldalderen 6D i Hedehusene. Herfra vil vi fremover have vores Sjællandske base for salg og service af personlifte fra Versalift, Ruthmann, Skyjack, Dinolift, Hinowa og Almac.


Vi glæder os til fremadrettet at servicere jer fra den nye adresse.


Guldalderen 6D

2640 Hedehusene


Se den nye adresse i Google maps

9 nye lifte til CITO
15.09.2015

Cito-2Den jyske materieludlejer CITO har modtaget 9 nye personlifte fra TIME Danmark. Ordren er del af en omfattende fornyelse og udvidelse af hele maskinparken, som CITO foretager i 2015 for at virksomheden også i fremtiden kan tilbyde de lifte, industrien og byggeriet efterspørger.

Ordren omfatter fire trailerlifte fra Dinolift, tre saxlifte fra Skyjack, en spiderlift fra Hinowa og endeligt en 24-meters bilmonteret Versalift VTX-240, som TIME Danmark selv producerer på fabrikken i Farsø.


Læs mere
TIME var næststørste hold til Farsø Løbet
14.08.2015

50 løbere stillede onsdag op for TIME Danmarks ”Team TIME” til det årlige Farsø Løbet, der som sædvantligt blev afholdt i forbindelse med Festugen. De 50 løbere, der havde valgt at stille op i det 6,3 km lange løb, blev del af det næststørste tilmeldte hold kun overgået af Farsø Skole, der med elever, lærere m.m. kunne skrabe over 700 løbere sammen. Over 1200 løb ruten, og løberne fra TIME fik flotte resultater med flere podieplaceringer i de forskellige aldersgrupper.

Læs mere
HDW er ny Versalift-distributør i Holland
06.07.2015

hdw nederland new dutch versalift distributor

Den hollandske liftvirksomhed HDW Nederland BV er med øjeblikkelig kraft udvalgt som den nye hollandske eksklusivdistributør af Versalift mandskabslifte. HDW er således nu ansvarlig for salg og service af hele produktprogrammet fra Versalift på det hollandske marked.


”Vi er meget stolte over at byde HDW velkommen som ny hollandsk distributør. HDW er en veletableret forhandler i liftbranchen med et stort branchekendskab, omfattende netværk og solidt service-setup. Vi er overbevist om, at aftalen vil være god for begge parter,” siger Per Torp, direktør for TIME International.


Læs mere
VST-5500-MHI til Stange Energi
22.06.2015

Den norske elforsyningsvirksomhed Stange Energi har modtaget en højvoltsisoleret Versalift monteret på MAN-lastbil fra den norske Versalift-distributør Brubakken AS. Liften, en Versalift VST-5500-MHI, har en knækarm med sidemonteret teleskopbom og en isolationsevne på 46kV (klasse C).

Læs mere
TIME Danmark stærkt repræsenteret ved triathlon
08.06.2015

TIME Danmark var stærkt repræsenteret ved to triathlon-arrangementer afholdt i Farsø og Hvalpsund i sidste uge.


Familie- firma- og motionstriathlon

Et herre- og et mixhold deltog i Familie- firma- og motionstriathlon i Farsø, der blev arrangeret af Oplevelses- og læringscenter Vesthimmerland og afholdt torsdag. Med start i bassinet i Dronning Ingrid Hallerne bød cykelruten på en tur på de vesthimmerlandske landeveje inden løberne nåede målstregen ved Store Torv. Den krydsede mix-holdet hurtigst i dets klasse, idet holdet tilbagelagde de 300 meter svømning, 20 km cykling og 5 km løb på 51 min og 40 sekunder.

Læs mere
Materielsektionen besøgte TIME
03.06.2015

Dansk Byggeri’s Materielsektionen afholdt torsdag medlemsmøde ved TIME Danmark i Farsø og fik ved den lejlighed mulighed for at se den nye 26 meters spider-lift fra Hinowa.


materielsektionen_1Selvom vejrforholdene ikke ligefrem indbød til liftkørsel var der alligevel tale om en stor succes, da Materielsektionen torsdag lagde vejen forbi TIME Danmark i forbindelse med foreningens medlemsmøde. Materielsektionen er en forening i Dansk Byggeri, hvis medlemmer repræsenterer ejere, producenter, forhandlere og udlejere af entreprenørmateriel.


Under besøget fik de besøgende mulighed for at stifte bekendtskab med bilmonterede lifte fra TIME’s eget mærke Versalift og tyske Ruthmann samt selvkørende søjle-, trailer-, sax-, spider- og bomlifte fra mærkerne Hinowa, Skyjack og Dinolift.Læs mere
AH Lift først med den nye 26 m Hinowa i Danmark
03.06.2015

Liftudlejeren AH Lift har købt den første 26 m Hinowa spider-lift i Danmark af TIME Danmark. Den nye maskine, Hinowa LightLift 26.14, blev første gang præsenteret på dansk jord for brancherepræsentanter fra Dansk Byggeri’s Materielsektionens medlemsmøde afholdt ved TIME Danmarks hovedkvarter i Farsø i torsdags.

Læs mere
Ny sælger til TIME Danmark
30.04.2015

TIME Danmark har pr 1. maj ansat Herman Rasmussen som salgschef med ansvar for salg af lifte til lift- og materieludlejere og industrien i hele Danmark.


Herman har arbejdet i liftbranchen siden 2011 som salgskonsulent ved Pitzner (tidligere Corona) og har sammenlagt mere end 20 års erfaring som sælger. Han er oprindeligt uddannet autoelektriker og bor i Frederiksværk med sin kone. 


Vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde!


Herman kan kontaktes på:

Mobil: (+45) 21 13 29 39

E-mail: hermanr@teamtime.dk

To VTX-240 til Del-Pin
09.04.2015

Den danske liftudlejer Del-Pin har modtaget to Versalift VTX-240 chassismonterede mandskabslifte fra TIME Danmark.


Del-Pin udlejer maskiner til byggebranchen, håndværk, industri og gør-det-selv folket fra 9 afdelinger på Jylland og Fyn og har mere end 60 års erfaring i udlejningsbranchen. For at styrke en allerede stærk markedsposition stræber Del-Pin hele tiden efter at tilpasse maskinparken, så den modsvarer kundernes efterspørgsel, og denne ordre markerer således endnu en udvidelse af flåden af bilmonterede mandskabslifte.

Læs mere
TIME modtager Farsø Erhvervspris 2015
23.03.2015

Ved den årlige generalforsamling i Farsø Erhvervsråd blev Farsø Erhvervspris 2015 onsdag aften overrakt til liftvirksomheden Team TIME under rådets generalforsamling. Det synlige bevis på hæderen i form af et indgraveret sølvfad blev overrakt til administrerende direktør Per Torp og teknisk chef Frands Kristensen af formanden for erhvervsrådet, sparekassedirektør Brian Otte Samuelsen. Med æren følger en check på 5.000 kr, som Per Torp med det samme gav videre til Lokalhistorisk Forening for Farsø og Omegn.

Læs mere
2 Versalift på lastbil til Deutsche Bahn
19.03.2015

Europas største togselskab Deutsche Bahn (DB) har netop modtaget to lastbilmonterede Versalift solgt af den tyske Versalift-forhandler Ruthmann.


DB har modtaget 2 Versalift VT-145-F-mandskabslifte fra den hårdføre HD (Heavy Duty) Range monteret på 7,49 t GVW MAN lastbiler med dobbeltkabine og en skræddersyet skabsopbygning på ladet.  Mandskabsliften er udstyret med en 200° bevægelig flybom, H-støtteben og elektrohydraulisk FPC-styring og er i stand til at give sikker adgang til arbejde i 14,3 meters højde. Kurven har en maksimal kapacitet på 230 kg og tillader et maksimalt udrække på 9,6 meter.


Læs mere
Succesfuldt salgsmøde med Ruthmann
13.03.2015

TIME Danmark åbnede i sidste uge dørene op for et stort anlagt salgsmøde for sælgere fra partneren Ruthmann fra Tyskland og Østrig, der gæstede Farsø d. 9 og 10 marts.


Solen skinnede fra en skyfri himmel og vinden var minimal, så forholdene var helt optimale til den udendørs test og demonstration af de 18 bilmonterede Versalift-mandskabslifte, der var opstillet ved test- og træningsfaciliteterne ved hovedkvarteret i Farsø. Foruden den praktiske demonstration bød mødet på en virksomhedspræsentation, strategimøder og fremvisningen af nyt salgsmateriale.

Læs mere
Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg