Nyheder

 

En stor og en lille til Trefor
09.04.2014

Versalift etl-26-110 and vt-145-f access platformTIME Danmark har netop leveret to færdige liftkøretøjer til Trefor. Køretøjerne vil være at finde i trekantsområdet, hvor de fremadrettet skal hjælpe til med at servicere og udskifte gadebelysningen i flere østjyske kommuner.


Trefor fik i sandhed en stor og en lille lift, idet valget faldt på en HD Range Versalift VT-145-F og en Light Range Versalift ETL-26-110 – begge monteret på Mercedes-Benz Sprinter-kassevogn.


Den lille ETL-26-110, som Trefor valgte, er del af TIME Danmarks nye letvægtsserie, Light Duty, som udmærker sig i kraft af en meget lav vægt på under 3000 kg. 

Læs mere
Verdens letteste mandskabslift på varevogn
26.03.2014

TIME Danmark har udviklet verdens letteste serie af kassevognsmonterede mandskabslifte. 


Med en vægt under 3 ton, langt fra GVW-grænsen på 3,5 ton, er der så mange kg til overs til udstyr og last, at serien er langt mere anvendelig end eksisterende letvægtskøretøjer har været. TIME Danmark spår serien, der er navngivet VERSALIFT Light Range, stor succes på markedet for servicering af gadebelysning blandt energiselskaber, elinstallatører og kommuner.

Læs mere
PLF Norge besøgte TIME
12.03.2014

VTX 240, Versalift, Time, PLF, Brubakken

Den norske personløfterforening PLF besøgte fredag TIME i forbindelse med foreningens årlige generalforsamling. Interessen for ny letvægtslift var stor, og ordrer blev afgivet på dagen.


TIME åbnede fredag dørene op for den norske personløfterforening PLF, som i forbindelse med organisationens årlige generalforsamling, der i år blev afholdt i Aalborg, havde valgt at besøge Farsø-virksomheden. Foreningen er en sammenslutning af sælgere, købere, importører og brugere af personløftere i Norge.

Læs mere
TIME Quick Shift gør pickup-truck til rullende schweizerkniv
27.02.2014

TIME Quick Shift system LDT-39-140-TBX 39 140 TBXTIME QUICK SHIFT lader kommunalarbejdere udføre sæsonbetonede arbejdsfunktioner fra over 10 maskiner på ét køretøj.


Et nyt, innovativt system fra TIME Danmark gør det nu muligt at skifte den ladmonterede mandskabslift på en pickup-truck ud med et andet stykke udstyr, så ét køretøj kan udføre funktioner, der ellers har været forbeholdt flere køretøjer. Systemet er tiltænkt kommunal vedligeholdelse af veje, byer og skove og udlejningsbranchen, hvor mange forskellige udfordringer ellers kræver en tilsvarende stor bilpark.

Læs mere
VTX-240 revolutionerer i udlejningsbranchen
26.02.2014

Versalift VTX-240 Aerial access platform TIME international

Ny mandskabslift fra TIME Danmark giver brugere uden stort kørekort adgang til hidtil uhørt stort arbejdsområde, der tidligere kun har været forbeholdt større, tungere liftkøretøjer.


TIME Danmarks nyeste lift sætter nye standarder for mandskabslifte til udlejningsbranchen. Takket være en ny, speciel bomkonstruktion giver liften operatører adgang til et større arbejdsområde, end det tidligere har været muligt at nå uden at genere medtrafikanter. Liften er derfor særdeles velegnet til arbejde i højder i byer, hvor det ellers kan være svært at parkere uden at forstyrre trafikken.

Læs mere
Energi Fyn opruster med 2 nye lifte
07.01.2014

Energi Fyn udskifter i flere fynske kommuner gadelyset fra gammeldags kviksølv- til nye LED-armaturer, der giver et bedre lys i bybilledet og en lavere elregning til kommunerne. 

Arbejdet med at skifte lamperne sker fra kurvene på to nye mandskabslifte monteret på lastbil leveret af TIME Danmark, som effektiviserer arbejdet og forbedrer elektrikernes arbejdsforhold.

Løsningen er effektiv, da liftene kan køre med hævet mandskabskurv, der forkorter arbejdstiden forbundet med serieskift af lys væsentligt. Liftene er lette at betjene og kan med et tryk på en knap sænkes til transportstilling, hvilket i sidste ende gør, at arbejdet med at udskifte de mange tusinde lamper kan foretages hurtigere, end det tidligere har været muligt.

Læs mere
Nye medlemmer i RUTHMANN Height Performance familien
24.09.2013

RUTHMANN har nu præsenteret de nyeste medlemmer af 

Height Performance-familien, nemlig en 38 m og en 63 m. 

38-meteren bygges på et 2-akslet chassis og storbroderen, 

63-meteren, på et 4-akslet chassis.

Læs mere
Ny model HINOWA 17.75 IIIS
23.09.2013

Malerfirmaet Kjærshus ApS har netto fået leveret den nyeste 17 m. larvebåndslift fra HINOWA


Salget af HINOWA larvebåndslifte går helt forrygende.
 
HINOWA har i år lanceret både en 17 og en ny 20 m lift.
Det er muligt at have fuld kurvlast i hele liftens område, og på de 2 nye modeller, LL17.75 IIIS og LL 20.10 IIIS, er kurvlasten hele 230 kg. 

Vi ønsker brødrene tillykke med den nye lift.
Kæmpe ordre på liftbiler til SEAS-NVE
05.09.2013

TIME Danmark har netop leveret den hidtil største ordre til et Dansk Energiselskab.


I de sidste 2 år har SEAS-NVE arbejdet med indkøbet af de 5 nye moderne liftbiler. Det har været et meget tæt samarbejde mellem TIME Danmark og montører, teamledere, værksted og indkøbsafdeling hos SEAS-NVE.

"Vi indsamlede kravene fra montørerne og fik demonstreret forskellige løsninger, drøftet flere muligheder og valget faldt til slut på Versalift monteret på Mercedes Benz Atego, fra Ejner Hessel i Holbæk," siger Teamleder Christian Mosegaard Larsen, der fortsætter: 


"Sammen med TIME Danmark har vi nu fået designet en fremtidssikret lift."

Læs mere
TIME Danmark har nu leveret den første Height Performance lift i Danmark til Bluesky Lift.
19.08.2013

Liften, der er en RUTHMANN T460, har en arbejdshøjde på 46 m, et udrække på 31 m og en kurvekapacitet på 600 kg.


Liften er monteret på et Scania P320 4x2-chassis leveret af Im. Stiholt i Aalborg. 


Scania blev valgt, da Lars Meldgaard Jepsen, direktør for Bluesky Lift, havde god erfaring med Scania, der med den lave rammeopbygning og førerhus gør køretøjet blot 3,7 m højt.


Læs mere
TIME Danmark nu også leverandør til Færøerne
10.06.2013

Investering kræver lange og nøje overvejelser. Dette galte også for Signar Mohr Mortensen.


image
Læs mere
TIME Danmark har succes på Bauma
16.04.2013

Allerede fra første time på standen på Bauma-messen i München var der en kæmpe interesse for TIME Danmarks nye liftmodeller.


Det bliver ikke større end Bauma.


Sådan bliver der ofte sagt om Bauma-messen i München, hvor 450.000 gæster fra hele verden i denne uge forventes at komme forbi.

Læs mere
Succesfuldt europæisk salgsmøde i Farsø
22.03.2013

17 europæiske Versalift-sælgere var i sidste uge samlet hos liftvirksomheden TIME Danmark for at blive klædt på til kæmpe messe.
 

Pre-BAUMA salgsmøde_0291Seks dage i april rykker en stor del af TIME Danmark i Farsø til München i Tyskland for at deltage i verdens største konstruktionsmesse, BAUMA 2013.
Torsdag og fredag i sidste uge havde TIME europæisk salgsmøde for deres sælgere fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Schweiz og Østrig.
- På messen i München viser vi syv nye lift-modeller frem. Derfor havde vi besøg af vores europæiske sælgere, som blev undervist af vores medarbejdere, fortæller adm. direktør, Per Torp.

Læs mere
TIME Danmark åbner ny afdeling på Sjælland
04.10.2012

Sjællands-afd-udenforMed nye salgs- og service faciliteter i Skovlunde og en udvidelse af medarbejderstaben tilbyder TIME Danmark nu deres sjællandske kunder endnu bedre service.

 

TIME Danmark, der forsyner danske energiselskaber og udlejere med liftkøretøjer monteret på kassevogne og chassis, samt larvebåndslifte, vil med den nye afdeling spare kunderne for kørerturen til Farsø, men fortsat bibeholde samme høje kvalitet og produktudvalg.
 

Læs mere
Lohke Materieludlejning er indehaver af en verdensrekord
01.08.2012

Lohke-2

I samarbejde med TIME Danmark er Lohke Materieludlejning blevet indehaver af en verdensrekord.

 

Da Lohke Materieludlejning åbnede tilbage i 2006 udtalte indehaverne,

”Vi køber ind af de bedste fabrikater og kun hos de firmaer, der har den bedste servicebackup. Det er meget afgørende faktorer for et udlejningsfirma” – den filosofi har de holdt fast i og netop derfor faldt valgt på Ruthmann Steiger og TIME Danmark.
 

Læs mere
Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

VersaliftH_DenmarkWT 
sp_ruthmann.jpg  sp_hinowa.jpgsp_sortimo.jpg sp_sortimo.jpg